Kunjungi Kami

KG Lepar Limbat, 16150 Kota Bharu, Kelantan

Hubungi Kami

09-7607302 / 01115470500

Sabtu - Khamis

9:00 pagi - 6:00 PTG
Jumaat ( CUTI )

Kunjungi Kami

KG Lepar Limbat, 16150 Kota Bharu, Kelantan

Hubungi Kami

09-7607302 / 01115470500

Sabtu - Khamis

9:00 pagi - 6:00 PTG
Jumaat ( CUTI )

Tentang Kami

Twingate Technology Sdn Bhd

Sejarah Twingate Technology Yang Dulunya Dikenali Twingate Computer Sales & Services Sdn Bhd Bermula Pada 1 April 2009 Dan Didaftarkan Dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) Pada 07 April 2009.

Twingate Technology Sdn Bhd Juga Berdaftar Dengan Kementerian Kewangan Malaysia (MOF) & Sijil Taraf Bumiputera (STB) Serta Didaftarkan Pada 21 Disember 2009.
Twingate Technology memenuhi keperluan pengguna selaras dengan perkembangan teknologi terkini dan peralatan keselamatan seperti;
(a) Pembekalan Alatan Komputer Teknologi Maklumat & Komunikasi (ICT) seperti Komputer Peribadi (PC), Komputer Bimbit (Notebook), Printer, Ink, Toner, Cartridge, Aksesori Komputer, Alat Ganti dan lain-lain perkakasan komputer dan juga Alat Keselamatan.
(b) Sambungan baru, meningkat-upaya (Upgrade) dan penyelesaian masalah jaringan komputer (Computer Networking) menggunakan wayar atau tanpa wayar dalam jarak dekat, sederhana atau jauh.
(c) Servis, membaikpulih dan meningkat-upaya (Upgrade) PC dan Notebook yang dilakukan di premis atau pelanggan samada secara segera atau berjadual.
(d)Memasang sistem pemantauan keselamatan (CCTV), sistem penggera keselamatan (Security Alarm) dan sistem pagar automatik (Auto-Gate), Pintu Kemasukan Keselamatan (Security Access Door).
(e) Membuat membaik-pulih pendawaian (rewiring), menaik taraf pendawaian 1-fasa ke 3- fasa, serta membuat sistem pendawaian baru.
(f) Membuat kerja penanaman paip/kabel untuk kerja telekomunikasi fibre & pendawaian elektrikal.
0 +
Tahun Perkhidmatan
0 +
Pelanggan Gembira
0 +
Anugerah Penghargaan
0 %
Peralatan Dibaik Pulih

MISI KAMI

Twingate Technolgy adalah sebuah syarikat yang dinamik, integrasi dan mahir dalam bidang yang diceburi serta komited dalam menyediakan kepuasan dan keselesaan yang maksimum kepada para pelanggan.

VISI KAMI

Menjadi sebuah syarikat yang berperanan penting serta berdaya saing yang tinggi dalam merealisasikan sebuah syarikat contoh untuk di ikuti dalam bidang yang di ceburi

“Perkhidmatan Cekap, Mesra Dan Berkualiti Keutamaan Syarikat”

Moto Twingate Technology

​Our Trusted Partners